Verzending en retour

Lees hier meer over de wijze van verzending en hoe we omgaan met retourneringen.

Verzenden
Seip Holland maakt gebruik van de diensten van postnl, bij het plaatsen van de bestelling  krijgt u de vraag versturen of u kunt de bezorging op afspraak afhalen in Nieuw-Amsterdam. De bezorgkosten zijn als volgt:

Verzenden binnen Nederland: 5,95 EUR per zending (zendingen boven 100,00 EUR zijn gratis)
Verzenden naar Duitsland en België: 8,50 EUR per zending (zendingen boven 165,00 gratis)
Verzenden naar elders in Europa: 16,00 EUR per zending, grotere zendingen in overleg.

Via het track en trace systeem kunt u uw pakket volgen, over het algemeen wordt uw pakket binnen twee dagen na verzending bezorgd.

Retourneren
Voor het versturen van de pakketten zorgen we ervoor dat ze goed zijn verpakt en zullen het product controleren alvorens te versturen. Mocht er desondanks iets mis gaan laat het ons direct weten door een email te sturen met daarin een goede omschrijving van de problemen. U kunt zonder opgaaf van redenen het product retourneren, let wel de kosten voor het retour sturen is voor de klant. We zullen na ontvangst van het product mits onbeschadigd, het volledige aankoopbedrag terugsturen.

Op zoek naar een specifiek model?

Bij ons is het mogelijk toekomstige modellen vooraf te reserveren. Staat jouw model niet tussen onze collectie, vraag er gerust naar. We kijken graag wat we kunnen doen voor je.

Seip Holland